Підсумки Буковинської Студентської Республіки - 2012 (з елементами серйозності)

10 липня завершився черговий регіональний етап Буковинської Студентської Республіки, участь в якому взяли команди ЧНУ ім. Ю. Федьковича, Педагогічний коледж ЧНУ, БДФЕУ, Чернівецький медичний коледж БДМУ, БДМУ, Чернівецький коледж дизайну та економіки та ЧТЕІ КНТЕУ. Студенти  змагалися за перемогу в інтелектуальних, спортивних іграх, моделювали життя міста, брали участьу виборах до Студентського Магістрату та обирали Студентського мера.
    Все почалося в неділю, 8 липня, коли довжелезний «караван» автобусів, як його охрестили учасники, вирушив до Сонячної долини. По приїзді, команди почали облаштовувати наметове студентське містечко зі всіма можливими зручностями. Згодом, на території новоствореної територіальної одиниці, на повну завирувало політичне, економічне та культурне життя. Не обійшлося без криміналу –  вночі, коли більшість жителів міста відпочивали на нічній тусі або брали участь у субфесті «Мафія» (перемога БДФЕУ), невідомі взяли в заручники Банкіра міста і вимагали викуп. Отримавши обіцяну суму, бандити з радісними криками втекли у напрямку Гавайських островів.
   9 липня розпочалися змагання з волейболу та футболу. В той час, коли на майданчиках точилися спортивні баталії, не менш захоплюючі баталії точилися в приміщенні столової, де студентські команди боролися (інтелектуально) в рамках субфесту «Що? Де? Коли?» (перемога ЧНУ).  
   В цей день не обійшлося й без скандалу – голодний Банкір викрав у Найчеснішого судді паспорт та вимагав викуп. Найчесніший та, як виявилося, найдобріший суддя видав Банкіру талон на обід і виплатив 20 студриків (на цукерки). 
   Після обіду представники навчальних закладів зійшлися у студентських «битвах», де змагалися на силу, витривалість та спритність (перемога ЧНУ, КНТЕУ та коледж БДМУ). А ввечері, стомлені, після насиченого дня, жителі міста мали змогу насолодитися конкурсом «Міс та Містер Студреспубліки». 
   Вночі завирувало політичне життя міста. Зважаючи на зайнятість населення під час світлої частини доби, ТВК вирішило провести вибори під покровом ночі. Не зважаючи на спроби фальсифікацій, вибори були проведені та визнані дійсними. За їх результатами коаліція, яка складалась із ЧНУ, Педколеджу ЧНУ, БДФЕУ та ЧКДЕ, отримала 5 місць в Студентському Магістраті. ЧТЕІ КНТЕУ, БДМУ та коледж БДМУ отримали право делегувати по 1 представнику до законодавчого органу міста.
   10 липня було проведено фінали змагань з волейболу та футболу (в обох субфестах перемога ЧТЕІ КНТЕУ). Також, всі бажаючі, мали змогу прийняти участь у субфесті «Спортивний покер» (перемога БДМУ) та «Дебати» (також перемога БДМУ). Після обіду завершилися оргдіяльнісні ігри, переможцями в яких, а відповідно і депутатами Магістрату,  стали представники коледжу ЧНУ та БДФЕУ.
    Ввечері були проведені вибори на посаду Студентського мера, які теж не обійшлися без пригод. Однак, завдяки вчасному реагуванню служби безпеки студентського міста, зриву виборів не відбулося. За результатами виборів перемогу здобув студент ЧНУ Володимир Палагнюк. 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте